Direct reserveren

Genealogie - Ontdek je familiegeschiedenis - gevorderden

Het ontrafelen van het familieverleden is de laatste jaren erg populair geworden waarbij familiegeschiedenisonderzoek doen tegenwoordig eenvoudiger is omdat veel informatie via internet toegankelijk is. De cursus “Ontdek je familiegeschiedenis” biedt hulp om stapsgewijs de toegang tot de (digitale) wereld van archiefdiensten, burgerlijke stand en andere onderzoeksbronnen te realiseren. Verder is er veel aandacht voor het structuur geven aan het onderzoek en het noteren en opslaan van de resultaten en het eventueel publiceren hiervan. Door de gefaseerde cursusopbouw is er voldoende tijd en aandacht om tot een mooie familiegeschiedenis te komen!

De totale cursus valt uiteen in 2 delen van elk 4 lesavonden; een beginnersdeel en een gevorderdendeel. Deze cursus betreft het gevorderden deel. In overleg met de docent kan bekeken worden of het mogelijk is om bij voldoende ervaring gelijk aan te sluiten bij de gevorderdencursus.

Een laptop is noodzakelijk voor deelname aan de cursus.

Algemene informatie

Cursusnummer: 24.324.02
Startdatum: 23/01/2025
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 10:00 - 12:00
Lessen: 4
Docent: Hans Gutlich
Prijs: € 78
Bijzonderheden: Een laptop is noodzakelijk voor deelname aan deze cursus. Data: 23 januari, 6 en 20 februari en 6 maart 2025.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen