Direct reserveren

Naaldvilten - schilderen en boetseren met wol

Naaldvilten met 100% wol is een van de nieuwste textielvormen. Met viltnaalden (naald met weerhaakjes) prikken we de wol in elkaar. We kunnen schilderijtjes maken, werken in het platte vlak en 3D vormen maken.

Tijdens de lessen gaan we aan de slag met de naald om een 2D en een 3D werk te maken. Uiteraard leer je diverse technieken om vormen te maken maar ook om mooie kleuren te mengen. Je kan werken met de voorbeelden van de docent maar je kan ook inspiratiefoto’s meenemen.

De workshop is geschikt voor zowel beginners als viltsters met ervaring.

Materiaalkosten: € 17,50 bij de docent afrekenen tijdens de eerste les. Je ontvangt basismateriaal zodat je eventueel thuis ook aan de slag kan en natuurlijk allerlei soorten / kleuren wol om je creaties te maken tijdens de lessen. Neem inspiratiefoto's of pinterestplaatjes mee ter inspiratie van wat je zou willen maken.

Adrienne Barth is al ruim 10 jaar viltdocent en zij heeft een viltatelier in Oude Wetering, genaamd Viltorama. Zij heeft de Nederlandse en Belgische Viltopleidingen afgerond die zich richten op vilt-technisch gebied, maar ook op het creatieve gehalte van het werk. Zij geeft wekelijks workshops vilten (natvilten, droogvilten en wolschilderen) en heeft een webshop voor alle viltmaterialen. Haar passie is om mensen enthousiast te maken voor vilten en kennis over te dragen over technieken en wolsoorten.

Algemene informatie

Cursusnummer: 24.603.02
Startdatum: 05/11/2024
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:00 - 22:00
Lessen: 3
Docent: Adrienne Barth
Prijs: € 95
Bijzonderheden: Materiaalkosten € 17,50, af te rekenen met de docent op de eerste les.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Nog 4 plaats(en) beschikbaar
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen