Direct reserveren

Reiki

Stel je voor: een reis naar innerlijke rust en balans, waarbij je de kracht van je eigen energie ontdekt en leert om deze te kanaliseren voor heling en welzijn. Dat is precies wat een Reiki 1 cursus biedt.

Tijdens deze betoverende ervaring zul je ondergedompeld worden in de eeuwenoude kunst van Reiki, een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die tevens heling bevordert. Onder begeleiding van Paula, Reiki master, leer je de basisprincipes van Reiki, waaronder handposities, die je in staat stellen om jezelf en anderen te behandelen.

Deze cursus is niet alleen een kans om een nieuwe vaardigheid te leren, maar ook een reis van zelfontdekking en groei. Je zult leren om diep in jezelf te kijken, blokkades los te laten en je energie te laten stromen, wat leidt tot een gevoel van welzijn en harmonie op alle niveaus van je wezen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om meer balans, rust en heling in je leven te brengen, dan is een Reiki 1 cursus een perfecte stap op jouw pad. Kom en meld je vandaag nog aan voor deze inspirerende reis naar innerlijke harmonie en ontdek de wonderen van Reiki!

Algemene informatie

Cursusnummer: 24.323.02
Startdatum: 30/01/2025
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:00 - 21:00
Lessen: 5
Docent: P Turnhout-Beyk
Prijs: € 115
Bijzonderheden: 4 lessen, op 30 januari, 6, 13, 20 februari en 1 terugkomavond, 27 maart (datum terugkomavond onder voorbehoud). Extra kosten: cursusmap € 10,-

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Nog 3 plaats(en) beschikbaar
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen