Direct reserveren

Systemisch Werk en Familieopstellingen

Judith van Kampen - Hart, Licht en Leven

Ieder heeft in een familie zijn of haar eigen plek. Je bent vader of moeder, oudste kind of de zoveelste in de rij. Neem jij je eigen plek in en hoe voelt dat? Deze cursus van in totaal drie avonden gaat over het leren voelen van je plek in jouw familiesysteem.

In de familie waarin je als kind opgroeit, gelden bepaalde regels en heerst een bepaalde orde. Welke regels zijn dat? Welke boodschap heb jij meekregen als kind? En passen die regels en boodschappen goed bij jou? Met het breken van de regels loop je een risico, dat je er niet meer bij mag horen.

Dat geeft wellicht een schuldgevoel, angst voor het verlies van liefde. En het zou ook zomaar kunnen zijn dat het heel veel ruimte geeft om je eigen keuzes te maken. Want alleen het eigene dragen maakt sterk. Wat kun je verwachten? We gaan aan de slag met wat korte theorie; ervaren en voelen: in het lijf zakken met meditatie, lichaamsgerichte oefeningen en muziek; met elkaar delen en uitwisselen. En we gaan ervaren wat opstellingen kunnen doen. Al naar gelang de grootte van de groep doen we kleine opstellingen en soms een wat grotere. Iedereen komt op die manier aan bod. Welkom!

Over Judith van Kampen

Lange tijd heb ik me voor ‘voelen’ afgesloten. Ik groeide op als een gevoelig meisje, in een liefdevol gezin. Maar het leven leerde me: het maakt niet uit hoe je je voelt, gewoon doorzetten! Heel goed werd ik in me aanpassen aan hoe het hoort, me aanpassen aan de regels.

Pas jaren later, als volwassene, leerde ik weer voelen, weer mijn hoofd te verbinden met mijn hart. Door de schaduwkanten van het leven en van mezelf te omarmen, ging het weer bruisen. Het leven is de moeite waard.

Ik leerde mijn leven Lichter te Leven! Precies dat gun ik aan zoveel meer mensen. Daarom doe ik nu wat ik het liefste doe. Inmiddels opgeleid tot Stembevrijder en Opsteller begeleid ik mensen die zoeken naar zichzelf, die verlangen naar ECHT contact, van hart tot hart. Meer informatie kun je vinden op: www.hartlichtenleven.nl

 

 

 

Algemene informatie

Cursusnummer: 24.315.01
Startdatum: 17/03/2025
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 3
Docent: Judith van Kampen
Prijs: € 62

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen